SVENSSONS I LAMMHULT

När Svenssons i Lammhult skulle öppna sin nya butik i Sickla ville de också ha ett nytt och modernt butikskoncept. De vände sig till arkitekt Lotta Hahn och Plym Projekt för utveckling av design och layout. Koola Butiker bidrog med sin tekniska kompetens och ritade bland annat specialanpassade hyllsystem och exponeringslösningar. Liknande projekt:

SYSTEMBOLAGET

Systembolagets nya butikskoncept blev 2017 ett av Sveriges mest uppmärksammade. Konceptets nya design och kommunikation utvecklades av arkitektbyrån BAS. Koola Butiker ritade tekniska underlag för testbutiker och för upphandling. Det blev ett mycket inspirerande projekt där design, funktion och kostnadseffektiva lösningar gått hand i hand. Liknande projekt:

VAGABOND SKOR

Vagabond Skor är ett designmedvetet varumärke. Inför öppningen av den nya butiken på Kungsgatan i Göteborg ville de ta fram ett helt nytt butikskoncept som skulle spegla varumärket. Vagabonds byrå Frankenstein Studio skapade ramarna för konceptet och Vagabonds egna stilsäkra designers utvecklade det sedan tillsammans med Koola Butiker. Liknande projekt: